Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Vm]Metin2.Us - Rynaqui Boss Kills (Reaper 25 Seconds) - Record Damage Vs Assassin

baroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

78k z Zasadzki to ludzie na Privach nie biją. ;)
Jeżeli znacie lepszego Assasina od Rynaqui'ego to czekam!

Pozdrawiam,
Baroth
Opublikowano

Czyżby dali ulepszenie na Hwang na US? Nie mogę nic znaleźć na ten temat.

Ten ninja jest MOCARNY. Pokazuje, że na dobrze rozwiniętego daggera NIE MA MOCNYCH. I o to chodzi! :)

Opublikowano

Czyżby dali ulepszenie na Hwang na US? Nie mogę nic znaleźć na ten temat.

Ten ninja jest MOCARNY. Pokazuje, że na dobrze rozwiniętego daggera NIE MA MOCNYCH. I o to chodzi! :)

Metin2 US różni się sporo od Metinów GameForce. Tam jest "event króla" czy jakoś tak. Ryna go wygrał, a nagrodą był hwang. Co do braku monety z IS każdy wie, że na US jej nie ma. Czytałem ich forum i wyczytałem, że Rynaqui jest pierwszy w rankingu najmocniejszych ninji na serwerze. Nic dziwnego skoro wali więcej niż większość graczy na prywatnych serwerach. Do tego ten riper w 25 sekund. ^^

Opublikowano

Jaką kurwa nagrodą, po "przejściu" tego eventu i tak tego hwanga już nie będzie miał.

On jest tylko dla ozdoby lub organizowania eventów "obrona króla".

Do niczego innego się on nie nadaje.

Opublikowano

Jaką kurwa nagrodą, po "przejściu" tego eventu i tak tego hwanga już nie będzie miał.

Na USie się wybiera króla królestwa. -.-

On dostaje hwanga na jakiś tam okres czasu...

@Topic

O kurwa, 78k z zasadzki. Chociaż w większości PVP, takiemu archerowi tak nie jebnie bo archer biega więc trudno będzie ucelować.

pro.

Give me some 501s jeans on and roll joints bigger than King Kong's fingers.

~Wiz Khalifa.

Opublikowano

Nie wiem na czym ten event polega. Metina2 US nigdy nie instalowałem na komputerze więc nie wiem jak tam jest. Wiem o nim tyle co z filmików Rynaqui'ego, Scoobanego, TS'a, KOSTOMAN'a i innych :)

Opublikowano

Koleś jest PRO, ale na us chyba jest 6 i 7 bon o ile się nie myle, może mnie ktoś oświecić bo pewny nie jestem. Prawda ludzie na privach o zwykłych bonach tacy nie są, a on się postarał, żeby trafić na top 1. 78k z zasadzki to nie jest mało, riper w 25 sec. inni ognistego króla tak długo biją :D

Opublikowano

Grałem na Us wiec wyjasnie niejasnosci. Co miesiac wybierany jest krol, po 1 dla każdego krolestwa. Glosowac moga tylko osoby z 45 lvl+, a ten ktory zostanie krolem dostaje hwanga, ktory po 30 dniach znika. Jednak krol to jest odpowiedzialna funkcja, bo musi robić teleporty do v2 innym graczom, non stop w czymś pomagać. Dlugo by wymieniać, jednak bycie krolem daje wiele opcji i mozliwosci, podobnych do możliwosci GMa, a wiec dobrych krolow bylo nieduzo. Ryna byl jednym z lepszych. Co do eq, to tak: jest możliwe osiagniecie podobnego eq jak na metinach od gameforge, z tym że : 1. Są kd +5, 2. Jest tylko 5 bonow, ale można w helmie, w butach i w broni mieć bon silny przeciwko sura/woj/ninja/shaman. Na wszystkie klasy 15% max, a chyba na sure 20%. Więc troche sie tego nazbiera, jednak mimo wszystko 52k od CROUTHA a prawie 80k ryna to widać róznice ;) A co do ripa to on ma skrzydla z kd +5 i 47% średnie, wiec troche nimi wali.

Edit:

Tu jest film z rekordem woja body z niemieckiego metka od gf. Zajelo mu bez poli 27 sekund, robil niepotrzebne wiry i czasami odrzucal tego ripa, wiec dajmy na to, że moglby go ubić w 23/24 sekundy. To pokazuje, jak koksowaty jest ryna, wg. mnie jest on najlepszym daggerem ze wszystkich globalnych metinów. Malta ma sie kim chwalić xD
Opublikowano

Rynaqui to ninja nie tam jakiś wojownik z aurą P5. Ubijał tego ripa bez bonów w pt i obydwu buffów.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Boże czemu wy porównujecie Us do Metina Od GF?? Na Us o ile sie nie myle można miec w 1 helmie 25 na woja m.i.n 10 ludzi i 15 silny przeciwko wojownikow..takie tam wlaza bonusy :) także wedlug mnie miedzy tymi wydaniami nie ma porównania :)

A i bym był zapomniał sa tam kd +5 B)

Opublikowano

Widzieliscie ile on mial rzeczy w plecaku? :D

Pewno +9 i polowa pobonowane ;x

Pojdzie na to 50tys (tacy manniacy wyadaja ze swojej pensji lub ewentualnie rodzicow pensji po okolo 500/1000zl miesiecznie)

/\ Niby nie mozliwe? z tyloma osobami gadalem ile wydaja itp ze to szok

Ja robilem taki myk ze kupowalem yangi na allegro a ktos mi sm kupowal ; >

wychodzilo 3x taniej ale pozniej wyszlo w praniu ze wszyscy juz wiedzieli i sie nie wymieniali ;x

Opublikowano

Macie naszego dobrego polskiego gracza :P

"Lepsze jest stado baranów prowadzone przez lwa,

niż stado lwów prowadzone przez barana!''

~Napoleon Bonaparte~

Pomogłem? Kliknij

11kl93q.png

Opublikowano

Fajne filmiki. Dobra ninja, ale nikt nie pokona naszego Rodaka ZWIERZ'a :D

Dokładnie, to NINJA nie ma Aury ani nic z tych rzeczy. To są dwie różne gry i nie należy ich porównywać!

Opublikowano

a w ogóle zwierz ma full buffy a i nie wiem czemu sie podniecacie ze walna te 78k jak to pierwszy lvl zero armora jak i abs pewnie full na ninje itp.

P.s nie grałem na us wiec nie wiem czy sa tam bony 6i7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...